forum of my personal hallucinations Forum Index
RegisterSearchFAQMemberlistUsergroupsLog in
Reply to topic Page 1 of 1
spectator
Author Message
Reply with quote
Post spectator 
Planul ar fi sa scriu despre activitatea si activitatile actorilor si actoarelor. Desi se pare ca sunt multe actoare in aceasta superba localitate, n-am nici cea mai vaga intentie sa respir aerul tare al oamenilor care fumeaza asa ceva, in diversele actoare. Si atunci, cum procedez?
It's fab? Rolling Eyes
Sau mai bine folosesc acest... forum, act fiction, pentru ceea ce a fost, odata

View user's profile Send private message
Reply with quote
M-am linistit, in actoare, locurile sunt ocupate cu mult timp inainte. Premeditarile se mediteaza cu cap, cu responsabilitate.
Viitorul exista; pentru acestia. Inghesuiala; arta iti da ghes, la tot pasul. Tat iubitorul de teatru se duce, ca la intai mai. Cate previziuni, cate predispozitii, cate viziuni, cate dispozitii. Pozitii.
Ei traiesc. Corpul, actorul, ea, piesa, arta, scena, publicul, adoratia, complex, complex. Esti tipmat, te pricepi la toate.
Ce balamuc de oameni normali.
Asa imi vine primavara sa ma duc sa vad programul la teatru. Dar,
Humans will be always there.

Pe scena altor actoare, numite si biserici, se practica arta de a nu-ti da ghes. I guess? Aghesmuirea este de un rafinament tantric. Se mediteaza intens, se mediteaza subtil, se premediteaza pe fata. Aghesmuirea este asteptata si infaptuita in alai, un adevarat act. Cu valuri de cersetori, de babe si alte specimene evlavioase. Cu sefi si manageri la tot pasul, de suflete. Taiat, curatat, desicat si aghesmuit. Cu vite de injugat si de conjugat, I guess, you guess...

Post cei care au coborat de pe ape, si alti infractori 
Teatrul Joint sau to joint or not to joint : ) din Regina crabilor, Fuga prin acvariu.
Asiaticii ziceau ca lumea intreaga e o broasca? E adevarat, testoasa.
Ba nu, ca se sprijina.
NO UMAN NO CRAI a fost un spectacol pentru care oamenii s-au ridicat, si l-au aplaudat frumos.
Cu aceasta ocazie am cunoscut-o pe Iulia, i-am prezentat astfel propria mea fotografie, pe piele, cea mai recenta de care sunt capabil.
Si, ca orice nebun de pe net, care se uita pe pereti, am admirat fotografiile si mi-au placut simplitatea continutului, a expunerii. Imi plac apele, recunosc.
Locul in sine este anost, dar arata mult mai bine gratie celor de acolo sau asa mi s-a parut mie, probabil pentru ca m-au tratat foarte bine, dupa formula de nebuni sa te feresti, dar sa-i respecti. Si desi m-am dus cand sala era deja plina de lume, mi-au gasit un loc privilegiat.
Cum spuneam, exista un aer melancolic, al fotografiilor, peisajelor, al oamenilor. Spectacolul in sine are un aer de usoara parodie, mie insa mi s-a parut melancolic, in sensul ca te linisteste si iti alunga uratul. Desi cica e comedie, ma rog, toti oamenii de acolo au ras.
Am fost intr-un moment foarte prost pentru mine si m-am refugiat pe acolo. Ce sa mai zic, a... , de spectacol. Actorii sunt buni, daca si eu imi dau seama cred ca sunt chiar buni, e adevarat ca si lumea fiind asa plina te poate intimida, si, desi nu cred ca sunt incepatori, e ciudat. Au jucat strans si oamenii au inteles. Au aplaudat mult.
Sunt surprins de faptul ca aceste piese poreclite underground pot strange atatia oameni, ca si cele ale teatrelor de stat unde cica trebuie sa rezervi loc cu saptamanile inainte. Ma rog, eu nu ma duc nici la unele nici la altele de obicei, obicei prost, si la filme m-am dus de curand la ala cu cele ce plutesc si eram numai eu in sala, prefer sa nu fie inghesuiala.
De data asta nu m-am simtit inghesuit desi era fum, multi, multi oameni si o sa dau vina pe fotografii, pe Iulia si pe acest spectacol care mie, repet, nu mi s-a parut cuceritor la o tonalitate invaziva ci prin metoda melancolica, de impresurare. Da, ma exprim foarte usor, ca omul citit. De altii.
Cu ocazia asta le iert si pe piariste, Iuliile astea sunt niste chei pe care merita sa le ai bine, ca orice actor in domeniul infra care se respecta.

Reply to topic Page 1 of 1
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum