forum of my personal hallucinations Forum Index
RegisterSearchFAQMemberlistUsergroupsLog in
Reply to topic Page 1 of 1
alchimie din nou?
Author Message
Reply with quote
Post alchimie din nou? 
Cum sa faci, din pacate, fictiune.
Sau din intamplare.

View user's profile Send private message Send e-mail
Reply with quote
Post pretexte, insiruriri 
Mi se parea enervanta publicitatea antidrog si nu-mi dadeam seama de ce. Si, ca sa incerc localiza sursa raului, am incercat sa ma refer strict si sa ma concentrez pe afisul din buricul targului, Piata Unirii, Bucuresti City.
O insiruire glorioasa de cuvinte, pardon, valori. Premeditata de o minte psihologica, pariez. Da, afis mare, cu un mar ce incepe sa se intunece, sub ace. La umbra marului invadat, probabil o minte... axiologica, toarna abundenta de cuvinte care descriu fiecare o... chestie, pe care drogurile o compromit. Si... pentru impact, pe ultimul loc in sirul respectiv, mai draga, cu voia dumneavoastra... libertatea.
Caut agentia antidrog pe net, dau de siteul ei, incep sa pricep, nu stiam, dar acum nu mai sunt asa prost, acum stiu, titlul din capul siteului, inspectoratul de politie. Pe site, o pagina speciala dedicata presedintelui agentiei, un comisar de politie, desigur. De acolo aflu ca la noi in patrie copiii de 16 ani consuma mai putin tutun, alcool si droguri decat amicii lor europeni. Senzational, dormi linistit, statisticile politiei te apara. Alta senzatie tare, exista oameni care se exprima cu parere la efectul substantelor asupra sistemului nervos, si aceste persoane nu sunt simpli doctori, nu, acestia, sunt,... inginer chimist doctor.
Domnilor, psiholoagelor, parinti, e cutremur si eu nu ma pot dezlipi de acest text, sa inchei, libertatea.

Reply to topic Page 1 of 1
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum