forum of my personal hallucinations Forum Index
RegisterSearchFAQMemberlistUsergroupsLog in
Reply to topic Page 1 of 1
pretexte si motivatii
Author Message
Reply with quote
Post pretexte si motivatii 
Imi place ca idee ca ai ales pseudonimul cu miristic_acid. Pe motoarele de cautare apar tot felul de legaturi, ca ar fi un acid gras, ca se gaseste in branza, in balene si in nuts, printre altele. Deci ar fi vorba de o stratificare, filonul nebuniei apare la multe niveluri ale haului.

Sa-mi treaca mie indispozitiile de azi si o sa-ti povestesc cate ceva despre miristic acid, sau acidul miristic pe romaneste. Smile

View user's profile Send private message
Reply with quote
Daca nu sunt povesti cu si despre inginerii patriei, de acord. N-as vrea sa punem intr-o lumina nefavorabila instalatiile de rectificare

Post eu nu stiu sa fiiu 
psiholife si minciuna de start
psihologia azi si minciuni despre americani
Nu mi-a placut. Ia sa, cum se spune? Asa, ia sa vedem.
In revista de psiholifie apare in fata direct propaganda din subtitluri sau cum se spune? Subtitle? Oh, you are so subtle.
Sa citez din destepti, e vorba de: o confruntare cu tine... fara limite!. Ce antrenant. Toti astia care simte viata, toti astia care indrazneste sa lupte, toti astia care gandeste liber, aveti ceva de facut, o confruntare cu tine... fara limite. Ochii mi se lipeste pios de sticla.
Mai putina alifie din asta psiho ca scartaie.
Mai departe, ia sa... I know, sa vedem! Cum ierea ale, legendele vedice sau povesti, ce erea ma alea? Am retinut doar e-ul. Tonul categoric. O fi scurt, o fi lung e-ul?
Deci, sa vedem.
Urmatorul link.
Aici e mai bine, e despre americani. M-am relaxat. Din titlu. Nu fi malefic. Dupa ce ma izbeste titlul, of, m-am induiosat iar, deja, nu sunt doar eu care nu este fara a fi, e mai multi. Suntem in perioada de nonnegare existentiala, deci. Cam atat, nu ma afund mai mult, deja e prea mult, asta au priceput ei cu mintea lor de psihologi despre americani. Ce forta a intelectului zdrobitoare. Am cedat. Sunteti prea multi, iar eu, prea unic.

Reply to topic Page 1 of 1
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum